https://www.facebook.com/photo?fbid=769694963938697&set=a.135744744000392

zondag 6 maart 2016

MEER, MEER, MEER! Leve de volksverhuizing!

Ik ben het zat: en wil een taks op geblondeerde kuiven! Maar liever pek en veren! (Ook voor andere huichelaars)

Ik ben het zat. Het geneuzel van Europese en nationale politici (van rechts tot links) en deskundigen en sommige meningsvormers. 

Ik ben het zat. Dat gezeik over het hoe en wat en waarom over al die vluchtelingen of hoe ze ook genoemd mogen worden.

 Ik ben het zat.  Om na te moeten denken of we economisch krachtige, politiek gedepriveerde, kinderen en moeders eerst, gelukszoekers, Afghanen, Syriërs, Irakezen, Marokkanen, Subsaharanen, Klimaatvluchtelingenen en meer van dat moeten gaan onderscheiden.

 Ik ben het zat om er op te wijzen dat we het rijkste continent ter wereld zijn en we dus zouden moeten weten dat Angela Merkel gewoon gelijk heeft als ze zegt: Wir schaffen das!

Ik ben het zat om steeds maar weer te horen hoe we barricades moeten opwerpen en stevige barrières creëren.

Er zijn pakweg 60 miljoen mensen op de vlucht. Omdat ze hun kinderen niet kunnen voeden, omdat ze hun brood niet kunnen verdienen, omdat hun huis te klein is en het landje niet genoeg opbrengt, omdat het gras hier groener is, omdat een of andere gek heeft bedacht dat ze beter onthoofd kunnen worden of een raar boek als bijbel, koran of rood of blauw of groen boekje moeten volgen, omdat ze dromen van een beter bestaan!

De 'bottom line' is dat deze 60 miljoen op de een of andere manier ongelukkig zijn, terwijl ze via via zien hoe goed wij het hier hebben en een muur om ons heen bouwen en ons aan vastgestelde regels houden. Vergeten we dan dat elk keizerrijk ten onder gaat omdat het niet meegaat met verandering? Denk eens aan de oorzaken van de ondergang van het Romeinse Rijk, of van het kolonialisme?

Maar wat moet je als economische sloeber, politiek ontheemde? Juist ja! Je geluk zoeken! Je geluk zoeken zoals de hunnen deden, de vandalen, de visigoten, de Antilianen en Surinamers, de Marokkanen en de Turken, de Italianen, de Grieken en de Spanjaarden. Of de Joden (die het zich konden permitteren en net konden redden) of de Hugenoten. Het is dus gewoon een volksverhuizing.

Ik zag Lex Runderkamp op twitter een foto plaatsen van een boot vol met Albanese vluchtelingen  met de vraag of dit Europeanen waren op de vlucht voor WO 2. Verkeerde foto, maar goede  boodschap en ik stuurde hem het volgende terug:

Zo ontvangen wij nu:
 Zo deden ze het toen (let op de agent!)
 Zo zag het eruit aan de Frans/Spaanse grens
 Maar - economische, politieke vluchteling of gelukszoekers - dit kwam een eeuw geleden aan in de VS. Ship arriving at time to save a drowning witch at Ellis Island!
 Dus: hou op met dat gezeik. We hebben te maken met een doodnormale volksverhuizing. En Wilders? Ga eens naar Holland, Michigan of Simcoe, Ontario of Adelaide, Australia of Auckland, New Zealand en vraag eens waarom ze uit dat Nederland, waarvan je wilt dat het weer terugkomt zijn gevlucht! (Vraag het tegelijkertijd eens aan je Hongaarse vrouw, of je Indische moeder). MEER, MEER, MEER! Om van die domme arrogantie af te komen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten