https://www.facebook.com/photo?fbid=769694963938697&set=a.135744744000392

woensdag 22 april 2020

SAMENZWERING!



Julia Roberts is met haar derde man getrouwd in Taos, New Mexico. Taos heeft gemiddeld de minste bewolking van de VS en de behoort tot de streken in de VS met de zuiverste lucht. Zij heeft haar kinderen naar Hindoe-goden genoemd. Mel Gibson is een sedevacantist, een zeg maar rare katholiek (hoewel, dat lijkt op een pleonasme), bovendien homofoob en een ontkenner van de klimaatverandering. Samen speelden ze in de Conspiracy Theory. Toeval?



Niet als je het mij vraagt. Julia Roberts is een tijd geleden heel vaak uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld. Mel Gibson niet. Want hij is geen vrouw. Wel is (of misschien was) hij begeerd.



Maar nu komt het. De huidige paus (dus die niet door Mel Gibson wordt erkend) pleit voor radicale ingrepen om de klimaatverandering te bestrijden. Ook preekt hij voor een leeg St.Pietersplein tegenwoordig, vanwege het virus. Julia Roberts heeft onlangs in een interview met het gezaghebbende Amerikaanse blad People gezegd dat ze, na haar Grote Jaren, de leegte als iets prettigs ervaart…..



STOP!  CUT! OPNIEUW!




We genieten al een paar weken van prachtig helder weer. De lucht is nog nooit zo schoon geweest. Greta Thunberg houdt zich opvallend stil. Er zijn bijna geen vliegtuigen in de lucht. CO2-uitstoot daalt zienderogen. Ik kan vanaf de heuvel achter me de Eifel zien en over de Technicolor werkelijkheid heb ik het al eerder gehad. Het coronavirus is dus een bedenksel van Al Gore en Greta Thunberg (en wedden dat die George Soros erachter zit!)...



SHIT! ALWEER NIET….




Mark Zuckerberg vaart wel bij de huidige crisis. Net als Netflix en niet te vergeten Jeff Besos. Die willen niets anders dan dat we posten, kijken en pakjes versturen. Jeff Besos is ook eigenaar van The Washington Post (Post … posten… hebben jullie ‘m?) en die krant heeft in zijn masthead Democracy Dies in Darkness en, bovendien, de vrouw van Mark koketteert met het boeddhisme en dat is een deur verder van het hindoeïsme. De kinderen van Julia heten Laxmi, Ganesh en Krishna Balram. Laxmi is de godin van licht, rijkdom en geluk. Besos is de rijkste man op aarde. Ganesh is de beschermheilige van de reizigers (en we mogen nu niet reizen!) en Zuckerberg is oprichter van FWD.us, een organisatie die zich inzet voor een liberale immigratiepolitiek in de VS (dus tegen Trump! En immigranten reizen!). En Krishna Balram is de god die er voor pleit dat het gereedschap van boeren gebruikt kan worden als wapens (dus het omgekeerde van wat de paus en de katholieke kerk wil (“zwaarden in ploegscharen”))...



Snappen jullie het nog?



Ik ook niet, en dat is maar goed ook. Keep going strong! De scholen blijven voorlopig nog dicht. Musea ook en festivals kunnen we deze zomer vergeten. Zou George Soros een short hebben ingezet op Live Nation? (voor de niet-ingewijden: de grootste festivalorganisator ter wereld)?



Samenzweerderstheoretici. Hou alsjeblieft op en bekommer je om het dagelijkse leven. Het is al moeilijk genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten